Logo en Huisstijl - Gewoon-Kees
15762
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15762,bridge-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Logo en Huisstijl

Bij Gewoon-Kees denken we verder dan alleen een website en/of webshop bouwen. Wij helpen elke klant ook graag met het ontwikkelen van een sprekend logo of een frisse huisstijl. Hiervoor werken wij samen met een grafisch vormgever die al enige tijd meeloopt en de fijne kneepjes van het vak kent. Wij zijn ervan overtuigd dat onze combinatie de goede is en wij in samenwerking met u een mooi nieuw logo en huisstijl kunnen maken!

Logo en huisstijl

Logo en huisstijl ontwerp

Of u nou een zzp’er, een klein bedrijf of een grote firma bent, een sprekende huisstijl is voor iedereen even belangrijk. U wilt dat de huisstijl overeenkomt met de uitstraling van uw bedrijf, zodat mensen het bedrijf en het gevoel wat daar aan vastzit hierdoor zullen herkennen. Het kan natuurlijk ook zijn dat u de oude huisstijl niet meer vind passen bij het bedrijf en deze in een nieuw jasje wilt gooien. Voor al deze zaken bent u ook bij Gewoon-Kees aan het juiste adres. Wij werken samen met een gerenommeerd grafisch vormgever, die al een aantal jaren meeloopt en al vele tevreden klanten heeft geholpen. Ook wij zijn een erg tevreden klant. En wat voor Gewoon-Kees het beste is, is ook voor u het beste. Wij leveren samen met deze grafisch vormgever maatwerk af. Pakketten en prijzen zijn daarom ook niet te maken. Voor elke klant zal dit anders zijn. Wat wij wel weten is dat wij er met met iedereen wel over uit zullen komen. Dan kunnen we samen een sprekend logo en een frisse huisstijl ontwerpen!

Bent u geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact met ons op via de button hier rechts.