Webhosting en onderhoud - Gewoon-Kees
15674
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15674,bridge-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Webhosting en onderhoud

Gewoon-Kees zorgt er niet alleen voor dat u een goede website en/of webshop heeft, maar zorgt ook voor een goede webhosting en onderhoud van uw website. Want naast het hebben van een goede website is het net zo belangrijk om er voor te zorgen dat uw site altijd online en up-to-date is. Met een webhosting & onderhoudspakket van Gewoon-Kees hoeft u nergens meer naar om te kijken! Bij Gewoon-Kees denken we graag mee met de klant en daarom hebben wij ook verschillende webhosting en onderhoudspakketten samengesteld, zodat er voor iedereen een pakket op maat beschikbaar is. Hierdoor zal niemand te veel betalen, maar iedereen wel dezelfde goede service krijgen!

Webhosting en Onderhoud

Webhosting

Gewoon-Kees zorgt voor de best mogelijke webhosting, zodat uw website en/of webshop altijd online is. Wij zorgen ervoor dat uw website op dezelfde servers zit, als waar wij zelf zitten. Wat voor ons het beste is, is voor u ook het beste! Bij Gewoon-Kees werken wij met cloud-hosting. Dit betekent voor u dat u een eigen privé server huurt en dit niet hoeft te delen met anderen. En dat alles voor een betaalbare prijs!

Webhosting en onderhoud

Onderhoud

Bij een webhosting pakket van Gewoon-Kees zit als extra ook een onderhoudspakket. Wij zorgen voor maandelijkse back-ups, zodat er nooit gegevens verloren zullen gaan. Tevens zorgen wij er voor dat alle technische zaken up-to-date zijn, zodat uw website en/of webshop altijd razendsnel is en van alle gemakken voorzien blijft. Ook zorgen wij voor een optimale beveiliging, waardoor kwaadwillenden op afstand zullen blijven!

Alle getoonde prijzen zijn excl. BTW. Mocht u andere wensen hebben, neem dan gewoon contact met ons op via de button rechts en dan komen we er vanzelf uit!