Webshop laten maken - Gewoon-Kees
15663
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15663,bridge-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Webshop laten maken

Wilt u een webshop laten maken? dan bent u bij Gewoon-Kees op het juiste adres! Wij zorgen in samenwerking met u voor een volledig responsive webshop, die goed te vinden zal zijn in Google. Bij Gewoon-Kees werken wij met WooCommerce, een WordPress plugin voor webshops. Aangezien webshops maken maatwerk is, bieden wij hier het startpakket aan. In een gesprek komen wij altijd samen tot de juiste oplossing voor u uit. Alle opties zijn uiteraard bespreekbaar.

Webshop laten maken

WooCommerce

Bij Gewoon-Kees werken wij met WordPress. WooCommerce is een WordPress plugin speciaal voor webshops. Met WooCommerce krijgt u een professioneel en goed verzorgde webshop, die ook goed beveiligd is. Wij kunnen deze in samenwerking met u van uw eigen huisstijl voorzien!  Met WooCommerce is het onderhouden van een webshop nog nooit zo makkelijk geweest! Zelfs zonder technische kennis is het eenvoudig te leren en te beheren. Voor u en ons de best mogelijke oplossing dus!

Webdesign Alkmaar

Responsive

Gewoon-Kees zorgt in samenwerking met u voor een webshop op maat in uw eigen huisstijl. Wij zorgen er voor dat de webshop volledig responsive is, zodat klanten op elk apparaat een goede webshop te zien krijgen en gelijk hun bestellingen kunnen plaatsen! Erg belangrijk, aangezien de meeste bestellingen vandaag de dag met een mobiele telefoon worden geplaatst! Tevens zorgen wij voor alle mogelijke betalingsopties die u graag zou willen zien, zodat klanten met elk gewenste betalingsoptie kunnen afrekenen.

Website laten maken

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimalization. Gewoon-Kees zorgt er in samenwerking met u voor, dat uw website goed gevonden wordt in Google. Wij weten hoe Google de pagina’s rankt en zorgen er voor dat uw website optimaal ontwikkeld wordt, zodat deze een hoge score op Google krijgt. Zo zullen wij in samenwerking met u, teksten en code zo schrijven, zodat Google het goed kan lezen en indexeren.

Alle getoonde prijzen zijn excl. BTW. Mocht u andere wensen hebben, neem dan gewoon contact met ons op via de button rechts en dan komen we er vanzelf uit!