Website laten maken - Gewoon-Kees
15623
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15623,bridge-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Website laten maken

Wilt een u website laten maken? Dan bent u bij Gewoon-Kees aan het goede adres! Wij zorgen in samenwerking met u voor een volledig responsive website, die goed te vinden zal zijn in Google. Bij Gewoon-Kees werken wij met WordPress, het ideale Content Management Systeem voor u en ons. Wij bieden verschillende pakketten aan, zodat zowel de beginnende ondernemer, als ook de inmiddels wat verder gegroeide bedrijven bij ons terecht kunnen. Wij maken in de pakketten geen onderscheid in technische opties. Iedereen krijgt van ons dezelfde goede service!

Website laten maken

WordPress

Bij Gewoon-Kees werken wij met WordPress. WordPress in een Content Management Systeem. Een CMS is een systeem wat het mogelijk maakt om een website te creëren en te beheren. WordPress is een vrij beschikbaar open-source systeem, wat inhoud dat niet één bedrijf, maar iedereen er aan mee kan helpen om het systeem te ontwikkelen. Het blijft zich dus ook doorontwikkelen, waardoor de nieuwste ontwikkelingen gelijk ingevoerd worden en uw website steeds up-to-date blijft qua technologie. Daarom is WordPress veruit het meest gebruikte CMS. Ongeveer een kwart van alle websites gebruiken WordPress, zoals ook Sony Music & Bloomberg. Voor u betekent het vooral dat uw eigen website goed te onderhouden is, zonder dat u daar veel technische kennis voor nodig heeft. Een nieuw nieuwsbericht of een nieuwe blogpost is simpel toe te voegen! De best mogelijke oplossing voor u en ons dus!

Website laten maken

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimalization. Gewoon-Kees zorgt er in samenwerking met u voor, dat uw website goed gevonden wordt in Google. Wij weten hoe Google de pagina’s rankt en zorgen er voor dat uw website optimaal ontwikkeld wordt, zodat deze een hoge score op Google krijgt. Zo zullen wij in samenwerking met u, teksten en code zo schrijven, zodat Google het goed kan lezen en indexeren. Vind u het zelf moeilijk om tot goede teksten te komen, dan kunnen wij altijd om de hulp van een professionele tekstschrijver vragen. Aangezien we bij Gewoon-Kees met WordPress werken, heeft uw site straks sowieso een streepje voor op het merendeel van alle websites. WordPress is zo geoptimaliseerd, dat het websites automatisch hoger kan laten verschijnen in Google. Wij weten deze voordelen uiteraard uit te buiten voor u, zodat uw website meer bezoekers zal genereren!

Alle getoonde prijzen zijn excl. BTW. Mocht u andere wensen hebben, neem dan gewoon contact met ons op via de button rechts en dan komen we er vanzelf uit!