Werkwijze - Gewoon-Kees
15709
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15709,bridge-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Werkwijze

Bij Gewoon-Kees werken we met elke klant volgens een vaste werkwijze om zo samen tot een moderne website te komen, die volledig naar uw wensen is gemaakt. Wij scheppen met ons stappenplan vooraf graag duidelijkheid, zodat iedereen weet waar hij is aan toe is. Hierdoor verloopt het hele proces van kennismakingsgesprek tot oplevering van de website erg soepel en weet u vooral wat u van Gewoon-Kees kan verwachten, gewoon service!

Kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek is het belangrijkste moment in het hele proces van kennismakingsgesprek tot oplevering van de website. In dit gesprek zullen wij een goed gevoel moeten krijgen wat de wensen van u als klant zijn. Stapsgewijs lopen we samen een vragenlijst met een aantal belangrijke punten door, die van belang zijn bij het maken van een website. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan een huisstijl of indeling van de website. Wij denken hier graag met u mee. Dit gesprek voeren wij graag bij u op kantoor, zodat wij gelijk een goed beeld kunnen vormen van het bedrijf om dit zo goed mogelijk terug te laten komen in de te realiseren website!

Werkwijze kennismakingsgesprek
Werkwijze overeenkomst en levering gegevens

Overeenkomst & Levering gegevens

Wanneer het kennismakingsgesprek succesvol is verlopen, zal er samen een overeenkomst worden gesloten om samen tot een nieuwe moderne website te komen. Het belangrijkste in dit stadium is dat u als klant een aantal gegevens zal leveren. Te denken valt hier bijvoorbeeld aan teksten voor bepaalde pagina’s en afbeeldingen die u graag wilt gebruiken. Wij van Gewoon-Kees zullen u hiervoor heldere instructies gegeven, zodat dit geen probleem wordt en we samen aan de slag kunnen. We kunnen nu echt beginnen met het realiseren van de gewenste website!

Ontwerpen & Feedback

Nadat u de gegevens heeft geleverd gaan wij hard aan het werk. Binnen twee weken kunt u van ons een eerste ontwerp verwachten! Hierin hebben wij zoveel mogelijk aan uw wensen proberen te voldoen. Toch zal er altijd nog ruim voor verbetering zijn. U kunt het ontwerp even rustig bekijken en in laten werken, om vervolgens met een aantal feedback punten te komen. Hiermee zullen wij weer aan de slag gaan om zo snel mogelijk tot een tweede ontwerp te komen. Dit tweede ontwerp kunt u weer rustig beoordelen. Vervolgens kunt u nog een keer met feedbackpunten komen. De praktijk leert dat twee feedbackmomenten ruim voldoende is om de nieuwe website volledig naar wens te maken. Wij gaan de laatste feedbackpunten weer zo snel mogelijk verwerken en de puntjes op de i zetten, zodat we tot oplevering over kunnen gaan!

Werkwijze ontwerpen & feedback
Werkwijze

Live!

Nadat alle puntjes op de i zijn gezet, kunnen we dan overgaan tot het opleveren van de website. We gaan live! Hier draait het allemaal om! Nu kunnen we samen de hele wereld uw nieuwe website tonen, waar we samen trots op zijn. We kunnen dit uiteraard melden via onze social media kanalen, om zo extra bezoekers te genereren. De website kan dankzij ons bewezen stappenplan al binnen drie weken vanaf het kennismakingsgesprek opgeleverd worden. Dat is de kracht van Gewoon-Kees!

Bent u geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact met ons op via de button hier rechts.